De unde Cumpari Urmaritori Threads si Like-uri Threads in Romania?

Aplicația „Threads” de la Instagram a fost lansată de Instagram ca o aplicație de mesagerie dedicată utilizatorilor săi. Scopul principal al acestei aplicații a fost de a facilita comunicarea și partajarea de conținut între utilizatori și grupurile lor strânse de prieteni, cunoscută sub numele de „Close Friends” în Instagram. Iată câteva caracteristici cheie ale aplicației Threads:

 1. Focus pe Close Friends: Threads a permis utilizatorilor să trimită mesaje, fotografii și videoclipuri în principal grupului lor de „Close Friends” de pe Instagram.
 2. Status și Auto-Status: Aplicația oferea o funcție de status personalizabil, permițând utilizatorilor să împărtășească cu ușurință ce fac sau cum se simt. De asemenea, exista o opțiune pentru un „Auto-Status” care actualiza automat statusul bazat pe locația sau activitatea utilizatorului.
 3. Camera și Partajare: Camera era un aspect central al aplicației, oferind utilizatorilor o modalitate rapidă și ușoară de a captura și trimite fotografii și videoclipuri prietenilor apropiați.
 4. Design și Interfață: Threads avea un design simplificat și era foarte concentrată pe interacțiuni rapide și ușoare, punând un accent mare pe intimitate și conexiuni personale.
 5. Integrare cu Instagram: Chiar dacă era o aplicație separată, Threads era strâns integrată cu Instagram, permițând utilizatorilor să acceseze și să gestioneze lista lor de „Close Friends” și să vadă poveștile.

Cumpara-Urmaritori.ro vinde cei mai ieftini Followers Threads si Like-uri Threads pentru contul dvs. personal sau bussines. Totul se desfasoara in siguranta si maxima confidentialitate.

Daca iti doresti sa iti dezvolti profilul de Threads noi te putem ajuta!

 • Fara date de acces
 • Viteza de pana la 100.000 Urmaritori / 24h
 • Totul se intampla in siguranta
 • Pachete PROMO care includ si Like-uri
 • Plata prin Transfer Bancar / Revolut / Paypal / Paysafecard
 • START INSTANT
 • Avem disponibile servicii pentru toate platformele de social media: Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, Twiter, Trafic Site.

Daca te-ai hotarat asupra unui pachet de mai jos ne poti contacta pe:

(Click)

Numar de Telefon/Whatsapp: 0751961554

Email: socialmedro@gmail.com

Urmaritori Threads:

Like-uri Postari Threads: